April 24, 2013

Inyong Blogger

Inyong Blogger kuwe maksude kumpulane sing pada ngeblog nganggo basa Banyumasan, dadi ginau nguri-uri basane dewek ben tetep lestari (www.inyongblogger.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =